zondag, januari 29, 2012

Ra Ra

Ra, ra, wat gaat dit worden???


Ja, ja, een hoesje voor m'n nieuwe speeltje, dat ik van m'n dochters voor m'n verjaardag kreeg. Op internet ging ik op zoek naar een geschikt hoesje en daar kwam ik de volgende gebreide hoesjes tegen, kosten bijna 20 eur!.

Zoiets zou ik misschien zelf ook wel kunnen maken dacht ik meteen, Op zoek naar dunne breipennen en een knot dunne wol, die ik vorig jaar kreeg van een vriendin op de camping en daar ging het van insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden. En nu het leuke! Las ik ook ergens: dat je het ding kunt voeren met fleece, dan worden meteen alle vingerafdrukken gewist van het schermt en eigenlijk van de hele telefoon bij het instoppen en uithalen.

En hier dan nog maar even een plaatje van m'n nieuwe blackberry, waar ik heel blij mee ben! Kunnen we pingen en Whats uppen en allemaal gratis! Lange neus naar KPN dus ;)

Bedankt meiden!2 opmerkingen:

MC Photography Blog zei

Very nice blog! I'd like to exchange links with you. I have already added to my blogroll.

The link of my blog is photographymc.blogspot.com

In photography blog you will find: news, photographic techniques, digital cameras, photoshop tutorial, photography course, image editing, photomontage.

Dutchie zei

OK, I love photography and Photoshop and now I follow your blog an I will put your link on my blog! Thanks for sharing links!