zondag, november 04, 2012

Iets om in de boom te hangen

Maak iets om in de boom te hangen......en dat vond ik best een leuk idee, dus heb ik ook iets gemaakt.


Een ronde vorm als een 'echte' kerstbal heb ik wel aangehouden. Een soort klein schudkaartje is het geworden met aan de voorkant Magnolia Tilda met de boodschap Merry Christmas. Blauw achtergrond papier is van Maja Design, evenals de kerstman, die op de achterkant staat. Spellbinder eromheen, gestanst uit papier van Eline's winterhuis (Marianne Design). Aan de achterkant zit ook nog een rand van een soort zilverkleurig karton.

Bedankt voor je bezoekje en ik hoop dat je 't een leuk ding vindt.

Hieronder zie je de achterkant


Onderstaande challenge wil ik aan meedoen met deze Kersthanger

Gebruikte materialen:
Magnolia Stempel
Maja Design papier
papier van Eline's huis (Marianne Design)
Spellbinder stans
Vulmateriaal kraaltjes Ryher


6 opmerkingen:

Crea Astrid zei

Wat een mooie creatie heb je ervan gemaakt. Leuk ook met het schudgedeelte. Bedankt voor het meedoen met Miekelotte is Challenging you.

Groetjes Astrid.

Aya zei

Wat een prachtige kerstbal is dat geworden. Leuk dat er aan beide kanten een heel verschillende werkwijze is gebruikt. Bedankt voor het meedoen met onze Challenger.
Groetjes Aya.
"Miekelotte"

Christa zei

Hoi Riet , je kerstboomhanger is erg mooi. Helaas kun je niet meedoen met onze challenge. ( KreaTeja ) 1 van onze regels is dat je ALLEEN aan onze challenge mee mag doen met je creatie. Hopelijk doe je een volgende keer weer mee. Christa.

Riet Kamstra zei

Bedankt Christa, voor de mededeling. De volgende keer zal ik beter opletten. Heb de challenge op mijn eigen blog verwijderd. Op jullie blog kan ik de link helaas niet zelf verwijderen. Misschien kunnen jullie dat zelf doen? Alvast bedankt.

Groetjes Riet

Unknown zei

Hallo Riet, wat leuk een shaker! Ik ben er gek op. Fijn dat je meedoet aan de challenge van Miekelotte. Liefs Vera, Impresstamp

Anneke zei

Mooie is die! Spijtig dat je niet aan de voorwaarden voldoet voor me te doen bij Krea Teja! Groetjes Anneke