dinsdag, november 13, 2012

Celebrate the Wonder

Op een blog zag ik een mooie layout gemaakt aan de hand van een schets. Opgezocht en ik kwam terecht bij Sweet Sunday Sketch challenge Challenge 171.

Niet alleen de stempels vanMagnolia, maar ook die van Penny Black vind ik erg mooi. Laatst kocht ik een setje Kerst stempels met egeltjes, waaronder die met de kerstboom en de ster. Onderaan de post vind je de overige gebruikte materialen voor deze kaart.
Challenge SSSC171

Bedankt voor je bezoekje en ik hoop dat je 't een leuke kaart vindt

groetjes,


Lijstje met gebruikte materialen:
Witte Bazzill voor de basis
Basic Grey design papier
3 Penny Black stempels (egel en tekstjes)
Sizzix dies round and scalloped
Het lintje had ik nog
.....

4 opmerkingen:

Pam Sparks zei

totally charming Riet! LOVE your creation! Celebrate the wonder sums it up wonderfully!

Karin zei

Wat een leuk kaartje! De sketch is trouwens erg gaaf. Gr. Karin

Christa zei

Hoi Riet , ik wil je feliciteren met je nieuwe baan bij Tilda's Town. We zijn nu dus collega's. Leuk he. Ik ben blij dat ik weer even een Nederlands berichtje kan typen .... de andere waren allemaal in het Engels. Behalve bij Carla dan. Ik verheug me op onze samenwerking. Lief kaartje laat je hier zien. Creatieve groetjes van Christa.

BoelieBlog zei

Goedemorgen Riet,
Bedankt voor je hartverwarmende berichtje op mijn blog! Met Boelie gaat het goed, de wonden zagen er keurig uit. Het nietje mag er komende woensdag uit en er waren geen ontstekingen of iets dergelijks waargenomen. De antibiotica kuren zijn voor de zekerheid wel verlengd tot en met woensdag, maar het ziet er dus goed uit allemaal. Boelie is trouwens een Franse Bulldog ;)

En nu over dit prachtige kaartje; ik vind het schitterend en echt super schattig! De stempels met de egeltjes en poesjes van Penny Black vind ik super leuk, ik wil er zelf ook nog wat van aanschaffen in de toekomst. Ze zijn niet alleen schattig, sommige afbeeldingen vind ik ook echt humor hebben :)
Het is wederom een genot om te kijken naar al je mooie creaties op je blog, ik kijk graag naar de dingen die je maakt en probeer er iets van te leren.
Riet, ik wens je een prettig weekend en ik verheug me alweer op je volgende creatie!
Groetjes,
Esther