dinsdag, februari 19, 2013

Mijn Shabby Chic Tissue box - Workshop Monique en Angela

Hier is hij dan, mijn shabby chic tissue box gemaakt op de workshop afgelopen zaterdag o.l.v. Monique en Angela.
Vanmiddag heb ik de laatste hand eraan gelegd en..... toch nog iets vergeten. Misschien zie je het bij het bekijken van de foto's en anders lees je het bijna onderdaan dit bericht.

Op de foto hieronder staat de box in de kast  tussen de herderinnetjes met lammetjes voor Pasen. Met een duidelijke R op de chatelaine die een vriendin voor me heeft gemaakt. De R van Riet, die het zelf bijna niet kan geloven dat ze het voor elkaar heeft gebokst, kan ook zeggen GEBOXT :) 


Nu nog even over wat ik was vergeten.
Hoe langer ik naar de foto's kijk hoe witter het bovenste ovaal achter Tilda wordt. Vergeten te inkten, dus daar moet (heel voorzichtig) toch nog even aan worden gewerkt!

Bedankt voor je bezoekje en ik hoop dat je m'n tissue box mooi vindt!

Lieve groet,
8 opmerkingen:

Karin zei

Prachtig Riet!

JOKE zei

Dat kleine dingetje vergeten?? Het is je vergeven hoor...hij is echt helemaal schitterend!!! Ik kan bijna niet wachten tot 23 maart, dan is de volgende workshop en dan ga ik hem maken ;-))
Liefs Joke

Christa zei

Hoi Riet ,wat is die prachtig geworden zeg jouw tissuebox !! En alle kanten zo gaaf versierd. En het was me niet opgevallen hoor die witte ovaal achter Tilda .... Ik vind die vlinders zo mooi ; waar zijn die van ?? Liefs , Christa.

Riet Kamstra zei

Bedankt Christa, de vlinders zijn volgens mij van Pion, een serie voor Valentijn e.d. uit 2012. Helemaal zeker weet ik het niet, want tijdens de workshop kregen we een keurig pakket met alles erin om de box te maken en dus ook een strook met vlinders om uit te knippen.
Lieve groet,
Riet

Riet Kamstra zei

Hier ben ik nog even Christa. De vlinders zijn idd van Pion: From my Heart II heet de serie! 'k Heb een mailtje gestuurd!
gr. Riet

Jannie zei

Hallo Riet, wat is hij moooi!!!!!!!!!!!
Ik heb hem helemaal bewonderd en hij is echt schitterend.
Je hebt hem ook heel mooi gemaakt en dat kleine dingetje dat je was vergeten dat zag alleen jij hoor.
Het is een heel werk geweest maar het resultaat mag er zijn.

Groetjes Jannie.

BoelieBlog zei

Hoi Riet,
Allereerst wil ik je bedanken voor je lieve woorden, dank je wel, het heeft me goed gedaan je woorden te lezen! Heel langzaam krijgt het een plekje en begin ik er een beetje aan te wennen. Ik ben ook weer wat actiever aan het internetten en wil binnenkort weer proberen wat te freubelen.

De box die je gemaakt hebt is prachtig geworden! Het wit achter Tilda was mij ook helemaal niet opgevallen. Ik vind het echt schitterend geworden! Groetjes,
Esther

Anoniem zei

Absolutely gorgeous, I love the pretty dies and chipboard, beautiful colours and embellishments, just lovely Riet
Hugs Julie P