zaterdag, februari 23, 2013

Alma's Sewing Room - Derde doosje

Het derde doosje is klaar, maar ...'t is alleen de buitenkant. Het binnenwerk hoop ik dit weekend  of misschien vandaag al af te krijgen. Dit schitterende papier van Pion: Alma's Sewing Room is op dit moment m'n favoriet.  

In het eerste doosje zaten paaseitjes, in het tweede tissues en in dit derde ...., nou je kunt het misschien al raden! 


Tot gauw, heel gauw hoop ik.....


3 opmerkingen:

BoelieBlog zei

Hoi Riet,
Ook dit doosje ziet er al veelbelovend uit! Ik vind die doosjes erg leuk, maar weet nooit goed hoe ik die zelf moet maken (zonder patroon). Dus als je tips voor me hebt, zijn die meer dan welkom!
Ben benieuwd hoe de rest van het doosje eruit gaat zien, ga je blog weer in de gaten houden :)

Bedankt voor je leuke berichtje ook weer! Een fris huis is inderdaad erg fijn. En wat het opruimen betreft... dit was pas 1 kamer, als je zou zien wat ik nog meer heb liggen aan troep en rommeltjes... haha
Vooral mijn hobby spullen, ik blijf maar kopen en verzamelen en denk alles nog wel een keer te kunnen gebruiken. Maar dit loopt wel een beetje uit de hand ben ik bang... Ook dat zal ik toch echt een keer moeten uitmesten, wie weet maak ik een keer een candy van de overbodige spullen ;)

Leuk dat je Mr. Rooster ook hebt gekocht, die heb ik ook! Ik vond hem gelijk super schattig en ik moest hem hebben! Alhoewel het mij ook wel een hele klus lijkt hem mooi in te kleuren. Ik kocht ook nog een tekst stempel (Best easter wishes to you) en Happy Easter Tilda, die vond ik ok heel schattig en die kan ook goed gebruikt worden voor andere kaarten (dus niet Pasen gerelateerd) en tot slot ook nog Tilda with Eggs and Chicken, omdat ik die ook niet kon weerstaan ;)

Fijn (knutsel) weekend gewenst en tot snel weer.
Groetjes,
Esther

Karin zei

Wat ziet dat er gaaf uit! Het is inderdaad mooi papier van Pion!

Gr. Karin

Anoniem zei

I love this new Pion paper range, just beautiful Riet
Hugs julie P