zondag, februari 17, 2013

Nooit te oud om te leren!

Gisteren heb ik weer een heleboel geleerd. Om 8 uur 's ochtends stapte ik de deur uit op weg naar de workshop van Monique Lokhorst en Angela van Dorp bij  Doe@Ding in Spijkenisse. 's Avonds om 6 uur moe en voldaan weer thuis!

Om een lang verhaal kort te maken: ik had een fantastische dag en heb heel veel geleerd.
Het geduld van Monique om ons alles heel duidelijk te maken en alles voor te doen bij het inkleuren met distress inkt van de Magnolia stempels, daar heb ik echt bewondering voor. Zoals ik al eerder schreef op m'n blog wil ik toch meer gaan doen met de distress inkt, en zeker na deze dag. Hieronder links het voorbeeld van Monique, zoals het op tafel lag. Mijn Tilda er even naast gelegd en samen op de foto. Klinkt misschien wel eigenwijs, maar ik ben best trots op het resultaat! Bedankt Monique voor de fijne les!!!!
Dan nog een foto van de tissue-box van Monique zoals hij als voorbeeld op tafel stond. Natuurlijk eerst even gevraagd of ik de foto's  mocht maken. Het maken van de box deden we met hulp van Angela, intensief, maar leuk werkje! Ook jij bedankt Angela.  Prachtige layout van Monique (Credits to whomever they belong: ere wie ere toekomt) met de mooie spulletjes van Unique  erbij, echt een plaatje. Mijn box moet ik nog afmaken, maar begint er al op te lijken.  Misschien later ook nog een plaatje ervan op de blog!
Mijn twee 'cuties' zijn er klaar voor!
Lieve groet en tot gauw

p.s. 3 x raden wat ik vandaag ga doen.........

13 opmerkingen:

Jannie zei

Hallo Riet,wat fijn dat je het zo naar je zin heb gehad.
En wat heb je de stempeltjes prachtig ingekleurd echt super mooi.
Ik vond al dat je zo mooi kon inkleuren maar nu wordt je straks vast Monique 2(lol).
Gisteren wilde ik nog aan je vragen hoe je het gehad had,maar je was al weg voor ik er erg in had maar nu weet ik het ook,leuk zo'n positief verslag op je blog.
Wat je vandaag gaat doen???????ik zou het niet weten misschien gaan distresse haha.
Veel plezier en succes met het oefenen we zien het resultaat vast een keer langskomen
Groetjes Jannie

Wilma zei

Ziet er goed uit, hoor!
Je doosje voor de paaseitjes is ook super...heel gaaf!
Fijne zondag!
groetjes, Wilma

Riet Kamstra zei

Goed geraden Jannie, heb net m'n nieuwe aquarel papier in stukjes gesneden en ga zo stempelen met m'n nieuwe inkt en dan inkleuren. Spijt dat ik ook niet die inktpads van Ranger mee heb genomen. Werkte heel prettig op zo'n plastic sheet.

groetjes,
Riet

Astrid zei

Nou ik kan wel raden wat je gaat doen vandaag, distressen,
Wat een prachtige plaatjes heb je gemaakt zeg, ze zijn schitterend, kan niet wachten tot je de resultaten laat zien.
Groetjes en een fijne dag.
Astrid

Monique Lokhorst zei

Hallo Riet!

Wat een superlief verslag heb je van de workshop gemaakt. Ik ben blij dat ik je besmet heb met het Distress virus. LOL. Ik hoop van harte dat je de tissuebox snel afmaakt en dat je met hem kan pronken, want wat heb je het kleuren bij mij fantastisch gedaan. Ik hoop dat je nog eens bij me wilt aanschuiven voor een lesje.

Fijn weekend!

Veel liefs,
Monique xxx

Riet Kamstra zei

Bedankt Monigue, ontzettend leuk, dat je even langs komt. M'n box verschijnt hier zo gauw mogelijk. En dat volgende lesje....is al geboekt hoor! Heb er nu al zin in :)

Lieve groetjes,
Riet

Angela zei

Wat leuk om te lezen dat het z'on geslaagde dag is geweest! Je hebt de poppetjes prachtig ingekleurd, dus ik zie echt talent!
Tot de volgende keer!
Xx Angela

Riet Kamstra zei

Leuk Angela, om jou hier ook te zien! En je hebt 't al gelezen he, ik kom terug bij jullie! Lekker zwoegen weer bij jou (LOL)

Lieve groetjes,
Riet

Noriko zei

Hoi Riet,

Wat een supermooie Tilda's heb je gekleurd.
Wij gaan ook geregeld naar de ws met Monique en Angela en ook deze box staat voor ons gepland op 23 maart, dus we moeten nog even wachten.
Inmiddels heb ik je blog toegevoegd in mijn lijst alleen zijn je volgers niet zichtbaar.
Zodra die te zien zijn meld ik me meteen aan.

Lieve groetjes Noriko
norikoskaarten.blogspot.com

arjette zei

Wat super mooi zeg!! Wat heb je prachtig gekleurd, geweldig!!! Moet toch ook maar eens op cursus komen denk...

gr. arjette.

Christa zei

Hoi Riet , wat gaaf dat je een workshop van Monique en Angela hebt gevolgd. Dat staat ook nog op mijn to-do-list. En ik zie bijna geen verschil tussen de ingekleurde afdrukjes. Compliment ! Liefs , Christa.

julieprice3 zei

Absolutely beautiful! Love the colours and pretty laser cuts, o sweet
Hugs julie P

BoelieBlog zei

Hoi Riet,
Zo te lezen was het een zeer geslaagde workshop. Het eindresultaat heb ik al gezien op je blog, het is echt schitterend. Het inkleuren heb je ook prachtig gedaan, ik zie amper verschil met het voorbeeld. Super goed gedaan!
Groetjes,
Esther