donderdag, februari 16, 2012

Vandaag .....Uiltjes!

Vanochtend zat ik nog weer eens te bladeren in het boek dat ik voor m'n verjaardag kreeg: "Eline's winter Huis". En elke keer weer als ik op de bladzijde met de uiltjes terecht kom krijg ik zin om ze te gaan maken. Deze keer meteen op zolder restjes borduurzij opgezocht en ik dacht dat het wel voldoende zou zijn voor twee kleine uiltjes. Maar helaas, die vlieger ging niet op! Off White (voor de buikjes en de ogen) had ik helemaal niet en van rood en bruin maar een paar draadjes. Handwerkwinkels zijn dun gezaaid tegenwoordig. In Rotterdam helemaal niets bij ons in de buurt, dus op naar Capelle a/d IJssel, "Handwerkwinkel Connie" Ze had precies de kleuren, die ik nodig had en greep ze haast met de ogen dicht in 1 keer van de wand. Maar ja, ze heeft de winkel dan ook al meer dan 30 jaar!

Nu wil ik proberen het borduurwerk vandaag nog af te krijgen. Wat ik er verder mee ga doen.............dat weet ik nog niet ;) Misschien verschijnt het nog eens op de blog.

Groetjes en tot gauw!
2 opmerkingen:

Anne zei

De uiltjes zijn erg mooi en schattig zeg!
Leuk om te horen dat er een handwerkwinkel in Capelle a/d IJssel zit, dat wist ik nog niet en ik kom er vaak!
Groetjes, Anne

Dutchie zei

Ja, handwerkwinkels moet je tegenwoordig met een lantarentje zoeken. Dit in tegenstelling tot webwinkels met handwerkspullen, die zijn niet meer te tellen ;) Leuk dat je er even was en een berichtje hebt achtergelaten!