zaterdag, november 09, 2013

Dagje Doe@Ding met geweldige workshop

Vanochtend om 8.00 uur stapte ik in de metro, richting Spijkenisse, om mee te doen aan een workshop bij Doe@Ding. Monique Lokhorst en Angela van Dorp waren ook vroeg uit de veren en zorgden er samen voor dat ik een geweldig leuke dag heb gehad en met een prachtig werkstuk 's middags weer naar huis ging. 

Voor het inkleuren van Magnolia stempels met distress inkt (in verschillende vormen) ben je echt bij Monique aan het juiste adres. Heb al veel van haar geleerd. Dan de aankleding van het project onder leiding van Angela is ook een belevenis op zich. Een super gezellige groep mede-cursisten maakten de de dag compleet met veel lachen, gieren, brullen, maar toch ook heel leerzaam.


Monique, in het midden en Angela met camera


Boven en onder m'n Christmas bag, die ik vandaag heb gemaakt, een houten tasje met als blikvanger Peaceful Tilda  (de naam heb ik inmiddels opgezocht) omringd door prachtige details.


En dan……..een leuke foto samen met Monique.
Bij aankomst stond er een mooi verpakte surprise op tafel en die zou verloot worden onder de deelnemers van de workshop en…….. ik kon het haast niet geloven maar ik had gewonnen! Superblij natuurlijk en al helemaal toen ik had gezien wat er allemaal tevoorschijn kwam uit het pakje:
3 Magnolia stempels uit de nieuwe Winterwonderland collectie, een prachtige Doohickey en nog een aantal prachtige Unique Hobbyproducten!
Echt geweldig allemaal! Mijn dag was al geweldig, maar kon nu helemaal niet meer stuk!


Vanaf hier wil ik dan ook iedereen bedanken voor deze geweldige dag.
De 'juffen' Angela en Monique, Magnolia en Unique (surprise), Doe@Ding de winkel voor de gastvrijheid en versnaperingen en de medecursisten voor de gezellige, vrolijke dag!
Kan er meteen wel onder schrijven:
Voor herhaling vatbaar

Lieve groet,6 opmerkingen:

Marrie zei

Hallo Riet,

Wat leuk zeg ik vind het een prachtig tasje ik vind het zo jammer dat ik er vandaag niet bij kon zijn en gefeliciteerd met je prijs.

Lieve groetjes Marrie

Ellen zei

Dit ziet er geweldig uit Riet...fijn dat je een top dag hebt gehad.
Liefs Ellen

Monique Lokhorst zei

Lieve Riet!

Het was super gezellig en dit verslag is natuurlijk voor mij heel leuk om te lezen. Ik ben blij dat je zo hebt genoten en dat je weer wat hebt bijgeleerd. Ik vond het ook een ontzettend gezellige groep, wat hebben we weer heerlijk gelachen en hard gewerkt!

Veel liefs,
Monique xxx

Pam Sparks zei

congrats Riet! What a fun day for you and the group! A Merry Christmas gift early! Beautiful coloring and creating! Thanks for sharing.

Anoniem zei

What a stunning creation, just beautiful
Hugs Julie P

chopinette zei

je ne comprends pas tout, mais la réa est superbe, bravo