vrijdag, december 16, 2011

De laatste Kerstversieringen

Toen ik Tone Finnanger's winterboekje "Tildas JuleVerksted" opensloeg viel ik meteen voor de standaard met de twee Kerstengeltjes. Maar ja, waar haal je nou zo'n leuke ophangstandaard vandaan?


Eerst gingen we op zoek naar kringloopwinkels in de buurt van Eesveen. We zaten per slot van rekening nog op de camping toen we het boekje en een aantal stofjes van de nieuwe wintercollectie kochten bij Kikidoe in Noordwolde. Met de standaard lukte het nog niet erg.
Thuis in Rotterdam daar de kringloopwinkel opgezocht en JAAAAAA....... daar vond ik voor 2 euro een mooie standaard voor de engeltjes.


Een engeltje en een vogeltje naast elkaar is ook best leuk, maar nu heb ik toch maar besloten toch een tweede engeltje te maken. En dit wordt echt het laatste werkje voor de Kerst en dan worden alle naaiattributen etc. ingepakt en opgeruimd tot volgend jaar.


Armpjes en beentjes zijn 't lastigst en die zijn nu klaar. De rest is vrij eenvoudig en snel te maken. De stof met witte vogeltjes vind ik echt heel mooi. Een strookje en een rechthoekig ingerimpeld lapje en de engel is aangekleed! Als 't klaar is maak ik nog een foto voor de blog...en dan met twee Kerstengeltjes aan de standaard!

Tot gauw!


1 opmerking:

Esther zei

Ze is prachtig en je standaard ook, fijn weekend groetjes Esther.