woensdag, oktober 23, 2013

Tilda op een Cinderella Pompoen

Vandaag een kaart met zittende Tilda uit een oude serie, gemaskerd op een grote Pompoen, Rouge Vif d'Etampes, vrij vertaald uit 't Frans:  Cinderella Pumpkin oftewel een Assepoester Pompoen (de koets waarmee ze naar het bal ging). Stempel en pompoen vorig jaar al ingekleurd met distress inkt en nu eindelijk eens op een kaart.De bloemen op de kaart zijn allemaal gemaakt met de Tattered Florals Bigz Die van Tim Holtz. Vandaag ging ik naar Scrap4Fun in Capelle a/d IJssel en daar heeft Tonja mij voorgedaan hoe je die bloemen op een mooie manier in elkaar zet. Was leuk en gezellig!

Het papier is van Bo Bunny, Autumn Song Leaves en Harvest. Prachtige herfstkleuren, die ik mooi bij de pompoen vond passen.  (het plaatje met pompoen en huismus komt uit m'n oude Marjolein Bastin agenda). Ook nog een Doohickey op de kaart: Tilda Ticket.

Vrijdag weer een nieuwe DT kaart voor Tilda's Town Challenge. Dit is eigenlijk even een tussendoortje. Vandaag vielen ook m'n nieuwe Magnolia stempels op de mat. Heb er echt zin in om ermee aan de slag te gaan.

Lieve groet,

4 opmerkingen:

Ellen zei

Hoi Riet, je kaart is een beeldje en zulke warme kleuren....toppie!
Een van mijn dames van het hobbyclubje gaat ook altijd naar create4fun in Capelle....Sonja is haar nichtje.
Je bloemen zijn prachtig gemaakt.
Liefs Ellen

jolanda zei

hele mooie kaart

Anita Meijer zei

Wat schitterend gemaakt Riet, ik vind het prachtig, top.
Liefs van Anita

Antoinette Voorn zei

Wauww wat een prachtige bijzondere kaart heb je er van gemaakt !

Gr Antoinette