donderdag, maart 14, 2013

Faber Castell Polychromos - Tilda hiding Easter egg

Voor 't eerst gekleurd met potloden, de Faber Castell Polychromos.
Het papier komt van Harolds Grafik (Bristol A4 voor 25 cent en daar kunnen er wel 6 uit)) en ik weet eigenlijk niet of dit het goede papier is om op te kleuren.  Het is wel vrij stevig en glad. Gestempeld heb ik met Stazon en dat was ook maar een gok.Tips over kleuren met potloden, papiergebruik en inkt zijn van harte welkom.

Lieve groet,


2 opmerkingen:

BoelieBlog zei

Hoi Riet,

Fijn dat je autootje er weer een jaar tegen kan, wel jammer dat het zo duur was! Mijn auto is nog wat ouder (van '98) maar Peter en onze kennis hebben zeer goed werk geleverd, want de auto is weer goedgekeurd!

Je Paas Tilda is erg mooi ingekleurd! Ik heb zelf weleens met Derwent potloden gekleurd, weet niet of dat vergelijkbaar is? Ik werkte dan ook met een doezelaar en reukloze terpetine. De afdrukjes die ik had heb ik toen via marktplaats gekocht, volgens mij was dat correspondentiekaartjes van de Hema, maar dat weet ik niet zeker, ik weet ook niet welke inkt ervoor gebruikt was.
Ben wel benieuwd hoe het gaat als je hier meer mee gaat oefenen, want ik vind dit echt al super mooi geworden! Groetjes,
Esther

Hanna zei

Fantastic colouring Riet!
Tilda looks absolutely gorgeous, the depth is amazing! Love how you've achieved depth even on the white costume, very impressive and very beautiful! Fabulous work!

have a nice day,
hugs
Hanna