dinsdag, januari 21, 2014

Tilda with heart arrows

De tijd vliegt en februari staat al weer bijna voor de deur. Op zoek tussen m'n Magnolia stempels naar 1 van m'n favorieten van vorig jaar: "Tilda with heart arrows"

En ik besloot om met deze super leuke Valentijn stempel  eens een tag te maken. Wat ik er allemaal voor gebruikte staat onder de foto's.














  • stempel: Tilda with Heart Arrows Magnolia with Love collection 2013
  • papier: Magnolia ….Romance….
  • Doohickeys Dragonfly en grote scallop cirkel
  • Rondje en scallop rondje van Sizzix
  • Kleine blaadjes bij de roosje zijn van Marianne design
  • Roosjes (opgerold) gemaakt met Die-namics stansje en roosjes gekleurd met distress inkt
  • Hoekstansje weet ik de naam niet meer van ('t is zwart metaal)
  • Tekststempel Joy NOOR design 6410/0018
  • Plakparels, lintjes en hartje (Action) had ik nog. 
  • Tilda gestempeld met Stazon Timber Brown op Terschelling Aquarelpapier glad en gekleurd met       distress inkt.
  • Verder gebruikte ik nog Stampendous Frantage en witte gesso.


  • Bedankt voor je bezoekje en ik hoop dat je het een leuke tag vindt .
    Lieve groet en tot een volgende keer, 



    dinsdag, januari 07, 2014

    Een uitstapje naar Vintage

    Een uitstapje naar vintage. Geen stempel dus om in te kleuren, maar een lief plaatje van Pion als blikvanger op de kaart. Eigenlijk is het allemaal Pion wat je ziet. Het meeste komt van de serie Alma's Sewing room, de vlindertjes zijn van een andere Pion serie.









    Hoekje linksboven en bloem (peony) linksonder zijn Magnolia Doohickeys. Het strikje met wit roosje, pareltjes en meeldraadjes heb ik gemaakt met de Bowdabra van Kitty's Craft. Verder nog wat plakpareltjes en glittersteentjes van de Action gebruikt. Onder het strikje zie je nog net een stukje van patroonpapier dat ik heb gestanst met de Die-namics Notebook Edge.

    Heb ook nog een leuke challenge gevonden en daar wil ik aan meedoen:

    Challenge: We Love Vintage Challenge: WLVC challenge nr. 17 Alles mag

    Bedankt dat je even kwam kijken en ik hoop dat je het een leuk kaartje vindt. Anders dan anders dan je van me gewend bent maar ik vond 't toch wel erg leuk om te doen en ook wel voor herhaling vatbaar denk ik.

    Lieve groet,





    maandag, januari 06, 2014

    Elephant Show Tilda met Miss Dorothy

    M'n eerste kaartje in 2014, gemaakt met twee stempels uit de Magnolia serie Little circus Moscow collectioen: 'Elephant show Tilda' and 'Miss Dorothy'. Ze passen prachtig bij elkaar en Tilda kan ook in de ronding van de slurf van Doroty zitten. Omdat ik de doohickey swirls heb gebruikt vond ik het leuker om haar bovenop te zetten.

    Het papier dat ik heb gebruikt is van Boo Bunny, nieuwe serie Gold, Silver, Red. Vond ik er wel mooi bij passen. Verder heb ik nog de Doohickey Doily en Peony gebruikt en het vierkante label met randje is ook een doohickey. De basis van de kaart is van GoKreate. Het tekststempeltje is van Forever Friends. Tilda en Dorothy ingekleurd met Copics en dan ben ik ook nog weer aan het stoeien geweest met de Stampendous Frantage. Blijft leuk om te doen.


    Hier ook nog een plaatje van het begin van de kaart met Tilda in de slurf. Ook het rode papier is hier nog mooi te zien. Soms is het gewoon jammer dat het helemaal bedekt wordt.


    Met de kaart ga ik meedoen aan de 

    Veel knutsel en kaartmaak plezier in 2014

    Lieve groet,